Hoogslaper trap van Van Eldik

Ben jij op zoek naar een houten hoogslaper trap? Dan weet Van Eldik precies wat jij bedoelt! Van Eldik Ladders is al sinds 1891 bezig met het produceren van de mooiste houten ladders en trappen. Doordat we zo al meer dan 125 jaar ervaring hebben opgebouwd, weten we precies wat jij van ons verwacht en welke trap jij nodig hebt. In ons ruime assortiment hebben we ook de houten trap voor hoogslaper. De trap hoogslaper bestaat uit stevig grenenhout, waardoor je veilig en gemakkelijk jouw hoogslaper of stapelbed kunt beklimmen. Bij Van Eldik Ladders bieden we de hoogslaper trap aan in verschillende maten, waardoor deze altijd perfect aansluit bij jouw bed. Lees snel verder over de rest van de mogelijkheden!

Het gebruik van trap voor hoogslaper

De trap hoogslaper is een houten trap die ervoor zorgt dat jij eenvoudig in jouw hoogslaper of stapelbed kunt klimmen. De trap is vrij steil, maar door zijn platte treden erg gemakkelijk om op te staan en te klimmen. Hierdoor heeft de trap ook niet veel vloeroppervlak nodig en kun je er eenvoudig onderdoor lopen. Omdat iedereen natuurlijk een andere maat hoogslaper heeft, hebben wij onze houten trap hoogslaper daar ook op aangepast. Deze is in verschillende maten te verkrijgen, waardoor je een trap hoogslaper hebt met enkele treden of meerdere treden van enkele meters hoog. Naast dat de hoogslaper trap een functionele trap is, staat het ook nog mooi in het design! De trap geeft een warme uitstraling af en met de bevestigingsrail in het zwart of van staal geeft het jouw kamer ook nog een moderne look. Daarnaast is de trap voor hoogslaper erg stevig door het speciaal ontwikkelde productieproces van Van Eldik.

Het productieproces van een houten trap hoogslaper

Van Eldik Ladders maakt al jarenlang gebruik van hetzelfde productieproces, waardoor al jouw houten trappen en ladders een lange levensduur hebben. Zelfs bij intensief gebruik! Onze hoogslaper trap wordt eerst machinaal geboord en geschaafd. Wanneer dit is gebeurd, worden de losse elementen verlijmd en gaat de trap door de hydraulische pers. Tot slot wordt de houten trap voor hoogslaper geschuurd en intensief behandeld met lijnolie. De lijnolie zorgt voor de stabiliteit, souplesse en het fraaie uiterlijk van de trap. Maar ook voorkomt het uitdroging van het hout. Door het intensieve productieproces voldoet de hoogslaper trap aan de hoogste veiligheidsnormen en kun jij veilig het bed in kruipen.

Een trap hoogslaper kopen van Van Eldik Ladders

Wil jij een houten trap hoogslaper kopen? Dan helpt Van Eldik Ladders jou daar graag bij! Onze trap voor hoogslaper is verkrijgbaar in verschillende maten en gemaakt van stevig hout. Niet alleen is de trap functioneel, maar het is ook nog eens een fraai element in jouw interieur. Op de houten trap hoogslaper geven wij standaard vijf jaar garantie. Heb jij een bestelwaarde van €150,- of meer? Dan heb je ook nog eens recht op gratis verzending! Je hoeft niet bang te zijn dat de hoogslaper trap beschadigd bij jou aankomt, want wij bezorgen deze in extra beschermend materiaal.

Vragen?

Heb jij nog vragen over de hoogslaper trap, de levering of over onze andere producten? Neem dan gerust contact op met één van onze vriendelijke medewerkers. Zij geven je graag advies en helpen je snel verder!