Ruimtebesparende trap van Van Eldik

Ben jij op zoek naar een ruimtebesparende houten trap? Dan ben je bij Van Eldik Ladders aan het goede adres! Vanaf 1895 beoefenen wij het ambacht, waardoor wij al meer dan 125 jaar ervaring hebben opgebouwd in het produceren van houten trappen en ladders. Door deze ervaring weten wij precies waar jij naar op zoek bent en kunnen we jou in elke situatie van een geschikte trap voorzien. Zo hebben wij ook de ruimtebesparende trap in ons assortiment. Deze trap, gemaakt van stevig Oregan Pine hout, doet precies wat de naam zegt; hij bespaart veel ruimte en is eenvoudig en veilig te gebruiken voor meerdere situaties.

Het gebruik van een ruimtebesparende trap

Een ruimtebesparende houten trap is geschikt voor meerdere situaties. De steile positie van de trap zorgt voor ruimtebesparing en is daardoor ideaal te gebruiken in krappe ruimtes. De trap heeft vlakke treden, waardoor er comfortabel en veilig op kan worden geklommen. Hierdoor kan de trap goed gebruikt worden als ruimtebesparende trap naar zolder. Van Eldik Ladders heeft verschillende maten beschikbaar, zodat jij altijd jouw perfecte maat kunt kiezen. De ruimtebesparende zoldertrap ziet er daarnaast ook nog stijlvol en elegant uit. Naast zijn functionaliteit is het ook een echte blikvanger in jouw interieur!

De bewerkingen van een ruimtebesparende trap

Van Eldik Ladders heeft door zijn jarenlange ervaring een eigen bewerkingsproces ontwikkeld. De ruimtebesparende trap is hierdoor erg veilig en heeft een lange levensduur. Allereerst worden de trappen machinaal geboord en geschaafd, waarna de losse elementen verlijmd worden. Vervolgens gaan de trappen door de hydraulische pers en worden ze tot slot geschuurd en intensief behandeld met lijnolie. De lijnolie gaat uitdroging van het hout tegen en zorgt ook voor stabiliteit, souplesse en het kenmerkende fraaie uiterlijk. Met het productieproces voldoet de ruimtebesparende trap aan de hoogste veiligheidsnormen en zijn ze altijd veilig te gebruiken. Een ander voordeel van de ruimtebesparende houten trap is dat het oppervlak niet glad wordt wanneer het in aanraking komt met water. Met een trap van Van Eldik Ladders kun jij veilig de hoogte in!

Een ruimtebesparende trap kopen bij Van Eldik Ladders

Wil jij een ruimtebesparende trap kopen? Dan helpen wij jou graag verder! De ruimtebesparende trap hout is verkrijgbaar in verschillende maten. Daarnaast verzenden wij de trappen gratis vanaf een bestelwaarde van € 150,- en hebben alle trappen een standaard garantie van vijf jaar. Tot slot komt de ruimtebesparende trap onbeschadigd bij jou aan, omdat de trap in extra beschermend materiaal verpakt en verzonden wordt.

Vragen?

Heb jij nog vragen over de ruimtebesparende trap, de levering of over onze andere houten trappen, keukentrappen of houten ladders? Neem dan gerust contact op met onze vriendelijke medewerkers. Zij staan altijd voor je klaar en geven jou deskundig advies waar nodig!