Molenaarstrap van Van Eldik

Ben jij op zoek naar een molenaarstrap? Dan helpt Van Eldik Ladders jou graag verder! Al sinds 1891 zijn wij gespecialiseerd in het produceren van houten ladders en trappen. Door onze jarenlange ervaring in het beoefenen van het ambacht, weten wij precies waar jij naar op zoek bent. Voor elke situatie voorzien wij jou van een houten ladder of trap. Zo produceren wij ook de molenaarstrap. De molenaarstrap is gemaakt van stevig Oregon Pine hout en is verkrijgbaar in verschillende soorten maten.

Het gebruik van een houten molenaarstrap

De houten molenaarstrap is een zoldertrap die geschikt is voor meerdere situaties. De houten trap verbindt twee verschillende verdiepingen met elkaar. Zo kun jij op een veilige manier naar een hogere verdieping klimmen. Daarnaast kun je de ladder ook goed gebruiken naast een hoge boekenkast, vide, opbergkast of bij een hoogslaper. Doordat de houten molenaarstrap vlakke treden heeft, is de trap veilig en comfortabel te belopen. Naast dat de trap praktisch is, staat hij ook erg mooi in het interieur. De kleur van de houten molenaarstrap zorgt voor een warme, elegante uitstraling in jouw (slaap)kamer.

De bewerking van een molenaarstrap van hout

Bij Van Eldik Ladders bewerken we onze trappen en ladders op onze eigen manier. Zo weten we zeker dat onze ladders van uitstekende kwaliteit zijn en voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. De houten molenaarstrap heeft hierdoor ook een lange levensduur, zelfs bij intensief gebruik. Als eerste wordt de trap machinaal geboord en geschaafd. Daarna worden alle losse elementen verlijmd en gaat de trap door de hydraulische pers. Tot slot worden de ladders geschuurd en behandelen we ze intensief met lijnolie. Dit voorkomt uitdroging van het hout en zorgt voor stabiliteit, souplesse en het kenmerkende fraaie uiterlijk. Ook wordt de houten molenaarstrap niet glad wanneer het in contact komt met water, wat de veiligheid ten goede komt. Met een trap of ladder van Van Eldik Ladders ga jij veilig de hoogte in!

Houten molenaarstrap kopen bij Van Eldik Ladders

Wil jij een houten molenaarstrap kopen? Dan ben je bij Van Eldik Ladders aan het goede adres. Onze molenaarstrap is verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor jij altijd jouw perfecte trap kan kopen. Bij aankoop van onze ladders geven we standaard vijf jaar garantie. Vanaf een bestelwaarde van € 150,- verzenden we de trap ook nog eens gratis. Deze zal altijd onbeschadigd bij jou aankomen, omdat de ladder in extra beschermend materiaal wordt verpakt.

Vragen?

Heb jij nog vragen over de molenaarstrap van hout, de levering of onze andere zolder- of keukentrappen of houten ladders? Neem dan gerust contact op met één van onze vriendelijke medewerkers. Zij staan altijd voor je klaar en voorzien jou van deskundig advies.