Zoldertrappen zijn praktische trappen die gebruikt worden om verdiepingen bereikbaar te maken. Daarnaast zou je een zoldertrap kunnen gebruiken als bibliotheektrap of als trap bij een stapelbed. Van Eldik Ladders heeft verschillende soorten zoldertrappen in het assortiment. Zo hebben wij beuken zoldertrappen en grenen zoldertrappen. De trappen zijn met verschillende treden te verkrijgen.

Veilig en betrouwbare zoldertrappen

De stevige zoldertrappen van Van Eldik voldoen aan alle veiligheidseisen. In onze eigen fabriek behandelen wij elke zoldertrap zorgvuldig, waardoor we altijd kunnen voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Door de uitstekende kwaliteit kun jij jouw houten zoldertrap jarenlang en intensief gebruiken. Wil je dit zelf aanschouwen? Maak dan snel een afspraak met één van onze medewerkers en bekijk onze fabriek met eigen ogen.

Het gebruiken van de zoldertrap

De stevige zoldertrappen van Van Eldik zijn voor verschillende situaties te gebruiken. Wanneer je thuis over een vide beschikt, kun je de houten zoldertrap gebruiken als handig hulpmiddel. Ook zou je de zoldertrap voor een hoge boekenkast kunnen plaatsen. Zo kun jij eenvoudig bij de hoogste plank. Daarnaast beschikt Van Eldik Ladders over uitschuifbare zoldertrappen. Ideaal wanneer jij dezelfde trap gebruikt voor verschillende hoogtes. Het aanschaffen van één zoldertrap is dan al voldoende.

Het bevestigen van de zoldertrap

Wanneer jij een zoldertrap hebt gekocht, moet deze goed bevestigd worden. Met de operationele rails voor zoldertrappen, die verkrijgbaar zijn in zwart en roestvrij staal, is dat geen moeilijke klus. De breedte van de rails verschillen tussen de 60 cm en 125 cm. Om het nog eenvoudiger te maken, levert Van Eldik er ook schroeven bij. Daardoor kun jij zelf snel en eenvoudig jouw zoldertrap plaatsen.

Koop nu jouw zoldertrap bij Van Eldik Ladders

Heb jij de keuze gemaakt om een zoldertrap te kopen? Voor sterke zoldertrappen is Van Eldik Ladders een uitstekende keuze. Wij leveren vakwerk sinds 1891. Daarnaast geven we op iedere trap of ladder vijf jaar garantie en bieden we gratis verzending aan vanaf een bestelwaarde van € 150,-. Binnen drie dagen heb jij jouw zoldertrap in huis! Door het extra beschermende materiaal altijd zonder schade bezorgd.

Heb jij nog vragen? Stel ze gerust aan onze vriendelijke medewerkers van de klantenservice. Zij helpen je graag verder!