Heb je vragen dan kun je ons altijd bellen natuurlijk. We hebben een overzicht gemaakt van de meest gevraagde items. Wellicht beantwoordt dit je vraag.

Hoe bestel ik de juiste zoldertrap

Wanneer je een zoldertrap besteld dan is het wel handig dat je de juiste hoogte neemt. We hebben een maattabel voor je gemaakt. Hieronder zie je de klimhoogte. Dat is de afstand die je moet overbruggen. Dit meet je recht omhoog (of naar beneden natuurlijk). Als je die maat hebt dan kies je in de tabel het aantal treden. Je ziet in de tabel direct hoever de trap van de muur komt te staan (uitstaand)

Hoe zet ik veilig een ladder neer

Het is natuurlijk belangrijk om veilig te werken. Daarom hebben we instructiefilmpjes gemaakt zodat je weet hoe je onze ladders en trappen neer moet zetten. Kijk in ons blog om de filmpjes te bekijken. Je vindt ze ook terug op ons youtube kanaal.

Levering in België

We zijn blij dat onze zuiderburen geïnteresseerd zijn in onze ladders en trappen. Daarom leveren we onze trappen en ladders graag in België. U kunt gewoon uw adres invoeren bij de bestelling. De producten worden dan binnen een paar dagen bij u afgeleverd.