Van Eldik Ladders verkoopt stevige keukentrappen van kwaliteitshout en aluminium. De houten, inklapbare keukentrappen zijn niet zwaar en handig in gebruik. Doordat wij het ambacht al sinds 1891 uitvoeren, hebben we meer dan 125 jaar aan kennis en ervaring. Zo weten wij exact waar jij naar op zoek bent en kunnen we jou in elke situatie van advies voorzien. Waar de meeste keukentrappen wankel zijn, maakt Van Eldik alleen stevige keukentrappen. In ons assortiment hebben we drie soorten keukentrappen, die hieronder worden toegelicht.

Verschillende soorten keukentrappen

Allereerst maakt Van Eldik de klassieke houten keukentrap. Deze wordt ook wel een houten huishoudtrap genoemd. Standaard heeft deze keukentrap vijf treden, maar je kunt ze ook verkrijgen met 3 tot 12 treden. Daarnaast is de keukentrap inklapbaar, waardoor het weinig ruimte in beslag neemt en het eenvoudig mee te nemen is. Wanneer je de houten keukentrap wil gebruiken bij huishoudelijke klusjes, is het handig om er een bordes bij te bestellen. Het bordes fungeert als werkbank van de keukentrap, waardoor je er van alles op kunt zetten. Denk aan een pot verf of een emmer met sop. Dit maakt de klus net iets beter bereikbaar. Daarnaast bieden wij semi-professionele aluminium trappen, makkelijk voor in- of om het huis. 

Veiligheid voorop

Wanneer je op zoek bent naar een veilige keukentrap, is de plateautrap een goede keuze! De plateautrap beschikt over doorlopende steilen. Hierdoor kun je veilig op de bovenste trede staan, zonder dat je het evenwicht verliest. Van Eldik Ladders heeft ook dubbeltrappen in het assortiment. Met een dubbeltrap wissel jij snel en eenvoudig van kant. Omdat jij je voeten op beide zijden neer kan zetten, sta je extra stevig.

Tot slot heeft de houten keukentrap van Van Eldik Ladders als voordeel dat het niet glad wordt wanneer er water op het oppervlak komt. De kans dat jij uitglijdt is minimaal. Dat is wel zo veilig. Een dubbeltrap of plateautrap is daarom ideaal voor het zemen van ramen of het schilderwerk waar jij net niet bij kunt. De keukentrappen zijn gemaakt van grenenhout en leverbaar met 3 tot 12 treden.

Koop nu jouw keukentrap bij Van Eldik Ladders

Heb jij jouw handige keukentrap kunnen vinden? Mooi! Jouw keukentrap kopen bij Van Eldik Ladders is een uitstekende keuze. Op iedere trap en ladder geven wij vijf jaar garantie. Ligt jouw bestelwaarde hoger dan € 150,-? Dan wordt jouw product gratis verzonden! Met het extra beschermende materiaal wordt de keukentrap binnen drie dagen bij jou thuis bezorgd. Ook op zoek naar zoldertrappen? Ook hierin is Van Eldik Ladders jouw specialist!

Heb je nog vragen? Onze specialisten staan altijd voor je klaar en helpen jou graag verder!