Schilderstrap van Van Eldik

Ben jij op zoek naar een houten schilderstrap? Dan zit je bij Van Eldik Ladders goed! Wij zijn al sinds 1891 specialist in het maken van houten trappen en ladders. Doordat we al meer dan 125 jaar ervaring hebben in dit mooie ambacht, weten we precies wat jij nodig hebt voor de perfecte trap of ladder. Zo hebben wij ook de houten schilderstrap in ons assortiment. Deze trap is niet alleen te gebruiken voor al het schilderwerk, maar is voor veel meer klussen handig. Daarover later meer. Van Eldik Ladders biedt de schilderstrap hout aan in verschillende maten. Of jij nu juist een trap voor grote hoogtes nodig hebt, of juist eentje die maar tot een paar meter gaat: Wij hebben ze in het assortiment. Bekijk nu snel het complete aanbod van de houten schilderstrap op deze pagina!

De trap is multifunctioneel te gebruiken

De houten schilderstrap is makkelijk te gebruiken. De trap is gemaakt van stevig hout, maar licht in gewicht. Je kunt deze dus snel verplaatsen naar een andere plek. Onze professionele trappen voor al jouw schilderwerk zijn verkrijgbaar in verschillende soorten. Zo hebben wij de houten schilderstrap die uitschuifbaar is. Met deze trap kun jij veilig jouw klus op meters hoogste uitvoeren. Je schuift de trap snel op jouw gewenste hoogte uit en klikt het veilig vast. Naast dat de trap uitstekend te gebruiken is voor professioneel gebruik, is hij ook voor de hobbyschilder ideaal. Maar de schilderstrap is ook te gebruiken voor andere doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan het verwijderen van takken of het schoonmaken van de dakgoten. En vergeet de binnen klusjes niet. Voor klusjes op hoogte, zoals behangen, is de houten schilderstrap ook goed te gebruiken. De schilderstrap is gemaakt van stevig Oregon Pine hout, dat bekend staat om zijn robuustheid en sterkte. Die sterkte waarborgen we ook met ons eigen productieproces, dat hieronder verder uitgelegd staat.

Het productieproces van Van Eldik Ladders

Bij Van Eldik Ladders maken we voor onze trappen gebruik van ons eigen productieproces. De schilderstrap wordt eerst machinaal geschaafd en geboord, waarna vervolgens alle losse elementen verlijmd worden. De trap gaat door de hydraulische pers en wordt daarna geschuurd en intensief behandeld met lijnolie. Niet alleen gaat de olie uitdroging van het hout tegen, ook zorgt dit voor de souplesse en stabiliteit van de houten schilderstrap. Door deze stevigheid heeft de trap een lange levensduur, zelfs bij intensief gebruik. Bij Van Eldik Ladders houden we tot slot rekening met de hoogste veiligheidsnormen. Daarom kun jij met de houten schilderstrap te allen tijde veilig de hoogte in!

Een houten schilderstrap kopen bij Van Eldik Ladders

Wil jij een houten schilderstrap kopen? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Door de verschillende soorten en maten zit er altijd een geschikte trap voor jou bij. De veelzijdigheid van de trap is een groot voordeel, omdat hij zowel binnen als buiten voor verschillende klussen is in te zetten. Daarnaast heb je op onze schilderstrap standaard vijf jaar garantie. Bij een bestelwaarde van €150 of meer verzenden wij de trap gratis naar jou op. In extra stevige verpakking, zodat deze altijd onbeschadigd bij jou aan komt. Koop dus nu jouw houten schilderstrap bij Van Eldik Ladders!

Vragen?

Heb jij nog vragen over de houten schilderstrap, onze andere houten ladders en trappen of over de levering? Neem dan gerust contact op met één van onze vriendelijke medewerkers. Zij helpen je graag verder en geven je deskundig advies!