Schildersladder van Van Eldik

Ben jij op zoek naar een houten schildersladder? Bij Van Eldik Ladders hebben we een groot aanbod houten ladders en trappen. Al sinds 1891 zijn wij bezig met het produceren van ladders en trappen. Doordat we al meer dan 125 jaar ervaring hebben in dit ambacht, weten wij precies naar welke houten trap of ladder jij op zoek bent. In ons grote assortiment hebben we ook de houten schildersladder. De ladder is te gebruiken voor iedere schilder; zowel de professionele als hobbymatige schilder. De ladder is te verkrijgen in verschillende maten. Of jij nu echt de hoogte in moet, of moet schilderen op enkele meters hoogte: Van Eldik Ladders heeft professionele ladders voor al jouw schilderwerk. Bekijk snel de pagina voor het complete aanbod!

Het gebruik van de ladder

De houten schildersladder is eenvoudig in gebruik. Bij Van Eldik bieden we verschillende soorten ladders aan. Zo hebben we de uitschuifbare schilderladder. Deze ladder, ook wel reformladder genoemd, is gemakkelijk in te stellen op de juiste hoogte. Zo kun je op 3 meter hoogte schilderen, maar bij maximale uitschuifhoogte ook veel hoger. De schildersladder hout is zowel geschikt voor binnengebruik en buitengebruik. Niet alleen kun je de ladder gebruiken voor schilderen. Ook voor het behangen, klusjes op hoogte, buiten klussen zoals het schoonmaken van dakgoten en het verwijderen van hoge takken is de ladder geschikt. De ladders zijn gemaakt van erg stevig Oregon Pine hout. Dit hout, afkomstig uit de Amerikaanse bossen, is bekend vanwege zijn robuustheid en stevigheid. Daarnaast maken wij al onze ladders zelf, met ons eigen succesvolle productieproces. Deze staat hieronder uitgelegd.

Het productieproces van de houten schildersladder

Van Eldik Ladders maakt al jarenlang gebruik van het eigen productieproces. Hierdoor hebben de ladders een lange levensduur, zelfs bij intensief gebruik. De schildersladder hout wordt eerst machinaal geboord en geschaafd. Wanneer dit proces er op zit, worden de losse elementen verlijmd en gaat de ladder door de hyrdaulische pers. Daarna wordt de houten schildersladder geschuurd en intensief behandeld met lijnolie. De olie zorgt voor souplesse, stabiliteit en het fraaie uiterlijk van de houten ladder. Daarnaast voorkomt het uitdroging van het hout. Door dit intensieve productieproces voldoet de schildersladder aan de hoogste veiligheidsnormen. Met de ladders van Van Eldik Ladders kun jij veilig de hoogte in!

Een houten schildersladder kopen bij Van Eldik Ladders

Wil jij een houten schildersladder kopen? Dan ben je bij Van Eldik Ladders aan het goede adres! Onze ladders zijn verkrijgbaar in verschillende maten en gemaakt van stevig Oregon Pine hout. Niet alleen is de ladder te gebruiken voor schilderen, maar ook voor andere huishoudelijke klussen en klusjes buiten. Op de schildersladder hebben wij standaard vijf jaar garantie. Heb jij een bestelwaarde van €150 of meer? Dan verzenden wij de ladder ook nog eens gratis. Je hoeft niet bang te zijn dat de ladder beschadigd bij jou aankomt, want wij bezorgen deze in extra beschermend materiaal.

Vragen?

Heb jij nog vragen over de houten schildersladder, de levering of over onze andere producten? Neem dan gerust contact op met één van onze vriendelijke medewerkers. Zij geven je graag advies en helpen je snel verder!