Fruitladder

Houten plukladder van Van Eldik

Ben jij op zoek naar een stevige houten plukladder? Dan ben je bij Van Eldik Ladders aan het goede adres! Vanaf 1891 produceren wij houten ladders en trappen. Het ambacht beoefenen wij daarom al ruim 125 jaar. Zo weten wij precies naar welke trap of ladder jij op zoek bent, waardoor we jou in elke situatie van de juiste ladder kunnen voorzien. Zo hebben wij ook de houten plukladder in het assortiment. De plukladder is een ladder met een toegevoegde derde boom, waardoor je deze overal vrij neer kan zetten. Ideaal voor het plukken van fruit dus! De houten plukladder is verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor er altijd een geschikt exemplaar voor jou bij zit.

Het gebruik van een plukladder

De plukladder van hout is uitermate geschikt voor het plukken van fruit. De professionele ladder heeft spitse punten aan de onderkant van de poten. Daardoor staat hij altijd stevig in de grond en verplaatst hij niet. De derde poot zorgt ervoor dat de plukladder op iedere plek kan staan. Zo is de ladder perfect te gebruiken iedere tuin of boomgaard. Het pluk- en snoeiwerk is daarmee eenvoudig uit te voeren. Omdat de ladder gemaakt is van stevig maar licht hout, is hij ook gemakkelijk te verplaatsen. Bij Van Eldik Ladders is de houten plukladder te verkrijgen vanaf 7 sporten en maximaal 16 sporten. Daarnaast is de ladder niet alleen functioneel, maar kan hij ook nog als decoratie voor jouw tuin dienen! Je kunt er leuke planten of accessoires in hangen, helemaal naar jouw persoonlijke wens.

Het productieproces van de ladder

Bij Van Eldik Ladders bewerken we de ladders en trappen op onze eigen manier. Dit zorgt voor een lange levensduur, zelfs bij intensief gebruik. Eerst worden de ladders machinaal geschaafd en geboord, waarna alle losse elementen verlijmd worden. Wanneer dit voltooid is, gaan de ladders door de hydraulische pers. Daarna worden ze geschuurd en intensief behandeld met lijnolie. De lijnolie gaat namelijk de uitdroging van het hout tegen en zorgt voor stabiliteit, souplesse en het fraaie kenmerkende uiterlijk van de ladder. Omdat Van Eldik Ladders de hoogste veiligheidsnormen hanteert, zijn de plukladders altijd veilig te gebruiken. Daarnaast wordt de ladder niet glad wanneer er water op het oppervlak komt, wat ze extra veilig maakt. Met een plukladder van Van Eldik Ladders kun jij altijd veilig de hoogte in!

Plukladder kopen bij Van Eldik Ladders

Wil jij een houten plukladder kopen? Dan helpt Van Eldik Ladders jou daar graag bij. Wij hebben de plukladder te koop in verschillende maten. Bij de aankoop van een plukladder geven we ook nog standaard vijf jaar garantie. Daarnaast verzenden we de ladder gratis naar jou toe! De plukladder wordt in extra beschermend materiaal verpakt, waardoor deze altijd onbeschadigd bij jou aan komt.

Vragen?

Heb jij nog vragen over de houten plukladder, de levering of onze andere trappen en ladders? Neem dan gerust contact op met onze vriendelijke medewerkers. Zij staan namelijk altijd voor je klaar en geven je deskundig advies.