De wandrek ladder van Van Eldik

Ben jij op zoek naar een houten wandrek ladder? Dan ben je bij Van Eldik Ladders aan het goede adres! Sinds 1891 produceren wij houten ladders en trappen, waardoor wij al ruim 125 jaar het mooie ambacht beoefenen. Door deze jarenlange ervaring weten wij precies welke ladder jij zoekt en kunnen we jou in elke situatie van de geschikte ladder voorzien. Wil jij jouw interieur opfrissen? Dan is een wandrek ladder een echte sfeermaker. De ladder wandrek is gemaakt van mooi Oregon hout, waardoor het een echte blikvanger in jouw kamer is! Lees snel verder voor alle mogelijkheden.

Het gebruik van een wandrek ladder

Zoals verteld is de wandrek ladder een echte blikvanger om jouw interieur van een impuls te voorzien. Daarom noemen we het ook wel een decoratie ladder. Een houten wandrek zorgt namelijk voor meer sfeer. Je kunt er van alles in plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan vrolijke bloemen en groene planten, maar ook aan fotolijstjes, kleine schilderijtjes of andere kunst. De wandrek ladder hout creëert daarmee extra gezelligheid. Naast dat de wandrek trap goed in de woonkamer of slaapkamer past, kun je deze ook in de keuken gebruiken. Zo heb jij jouw kookboeken altijd bij de hand en kun jij meteen beginnen met het bereiden van de lekkerste gerechten. De houten wandrek ladder is verkrijgbaar in verschillende maten, die eenvoudig aan te geven zijn op de website. Zo hebben wij altijd een geschikte wandrek trap hout voor jou in huis!

De bewerking van de ladders

Bij Van Eldik Ladders produceren wij de ladders, waaronder ook onze enkele ladders, op onze eigen manier. Hierdoor is de levensduur van de ladder erg lang, zelfs bij intensief gebruik. Allereerst worden de ladders geschaafd en geboord. Daarna worden de losse elementen verlijmd en gaan de ladders door de hydraulische pers. Als dit is gebeurd, worden de ladders geschuurd en intensief behandeld met lijnolie. Dit zorgt niet alleen voor stabiliteit en souplesse, maar ook voor het fraaie kenmerkende uiterlijk. Hierdoor zijn de houten ladders niet alleen veilig, maar ook een échte eyecatcher. Ideaal voor jouw interieur dus!

Wandrek ladder kopen bij Van Eldik Ladders

Wil jij een houten wandrek ladder kopen? Dan helpt Van Eldik Ladders jou graag verder! Door ons eigen productieproces staat de wandrek trap altijd uniek in jouw woon-, slaapkamer of keuken. Bij Van Eldik Ladders kun jij de wandrek ladder in verschillende maten aanschaffen. Bij aanschaf van de ladder wandrek geven wij standaard vijf jaar garantie. Daarnaast verzenden wij deze gratis op bij een bestedingsbedrag van € 150,- of meer. Tot slot wordt de wandrek trap hout altijd onbeschadigd geleverd, doordat we zij met extra beschermend materiaal verpakken. Koop nu jouw ladder wandrek bij Van Eldik Ladders!

Vragen?

Heb jij nog vragen over de houten wandrek ladder, de levering of over onze andere producten? Neem dan gerust contact op met één van onze vriendelijke medewerkers. Zij staan altijd voor je klaar en geven jou deskundig advies waar nodig!