Van Eldik Ladders verkoopt de beste houten ladders voor iedere situatie. Al vanaf 1891 is Van Eldik bezig met het produceren van ladders en trappen. Eeuwenlang hebben wij kennis en ervaring verzameld om zo tot het beste product te komen. De houten ladders die wij aanbieden in ons uitgebreide assortiment zijn daar een goed voorbeeld van. Onze ladders zijn gemaakt van Oregon Pine of Southern Yellow Pine. Stevige houten ladders dus, verkrijgbaar in alle soorten en maten.

De verschillende houten ladders

Van Eldik biedt veel verschillende houten ladders aan. Zo hebben wij enkele ladders, driepootladders en bouwladders. Deze ladders van hout zijn multifunctioneel. De ladders zijn daarnaast verkrijgbaar in verschillende hoogtes. De maximale hoogte van een enkele houten ladder is bijvoorbeeld 550 cm. Deze ladder bevat 23 sporten met een optrede van 25 cm. Een optrede is de afstand van de ene bovenkant van een sport tot de bovenkant van de volgende sport.

Voor veel situaties te gebruiken

De verschillende soorten houten ladders die Van Eldik aanbiedt, zijn te gebruiken voor allerlei klussen. Wij kunnen voorstellen dat jij voor het lappen van de ramen op één hoog een andere ladder nodig hebt dan een ladder voor op de bouw. Naast enkele ladders bieden wij ook houten driepootladders, houten bouwladders en houten dakladders aan. Kortom, een houten ladder van Van Eldik is geschikt voor elke situatie.

Houten ladders voor in huis

Van Eldik heeft niet alleen ladders voor buiten, maar ook voor binnen. Denk bijvoorbeeld aan een houten ladder voor de boekenkast of voor in de badkamer. Bij een hoge boekenkast is het ideaal om met een kleine ladder toch bij de bovenste plank te kunnen komen. Een houten ladder voor de badkamer kan echt als decoratiestuk worden beschouwd. Het staat niet alleen mooi, je kunt ook je natte handdoeken ophangen. Mooi én praktisch dus.

Koop nu jouw houten ladder bij Van Eldik Ladders

Kort gezegd kan je een houten ladder van Van Eldik gebruiken bij elke situatie. Heb jij een keuze kunnen maken? Mooi! Wij geven vijf jaar garantie op jouw gekochte houten ladder. Daarnaast bieden we gratis verzending aan vanaf een bestelwaarde vanaf € 150,-. Deze heb jij binnen drie werkdagen al in huis. Met het extra beschermende materiaal wordt jouw houten ladder altijd zonder schade bezorgd. Ook op zoek naar zoldertrappen? Ook hierin is Van Eldik Ladders jouw specialist!

Heb jij nog vragen? Stel ze gerust aan onze vriendelijke medewerkers van de klantenservice.
Zij helpen je graag verder! Tot snel!